Міська виставка
педагогічних технологій
Запоріжжя, 2016
VII міська Педагогічна виставка
Навігація

Форма входу


Погода у місті

Пошук

Статистика

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.03.2024, 11:32

Додати статтю ]
 

З метою сприяння постійному професійному зростанню та розвитку професійної компетентності педагогічних працівників міста у визначенні та осмисленому впровадженні пріоритетів розвитку освітньої галузі педагогічною спільнотою м.Запоріжжя розпочато підготовку до проведення VII міської виставки педагогічних технологій. 

Тема: Створення в єдиному освітньому просторі міста умов для безперервного підвищення професійної компетентності педагогічних працівників в ході реалізації Державних освітніх стандартів та модернізації освітньої галузі.

Мета: сприяння постійному професійному зростанню та розвитку професійної компетентності педагогічних працівників міста у визначенні та осмисленому впровадженні пріоритетів розвитку освітньої галузі, з урахуванням вимог Державних освітніх стандартів, галузевих Програм, що впроваджуються, та специфіки міської освітньої системи. 

Концепція: реалізація вимог нових Державних стандартів початкової та загальної середньої освіти, нового Базового компоненту дошкільної освіти щодо компетентнісно спрямованої взаємодії педагогічних працівників з учнями, вихованцями як основи для удосконалення навчально-виховного процесу та реформування освітньої галузі. 

Номінації:

 


IAMЦ © 2024